lørdag 29. august 2009

Livstegn..


Et lite livstegn fra meg. Jeg lever og trives i butikken min, men har ennå ikke fått opp datasystemet mitt. Når det er på plass er det meningen at jeg skal bruke alle øyeblikk der det ikke skjer noe i butikken til blogging. Nå har det ikke vært mange slike øyeblikk ennå, men de kommer nok..
Med to roser i et telysglass på disken min, ønsker jeg dere alle en riktig god helg:)

Wish all of you a very nice weekend:)

fredag 21. august 2009

Endelig butikk!


Så er endelig butikken åpnet. Det har blitt mange svært sene kvelder og tidlige morgener i det siste, så det er ikke bare gøy å være i gang, men også veldig deilig å være ferdig med det verste stresset for å bli ferdig til åpning. I dag klokken tolv ble dørene offisielt åpnet, og jammen gikk det over all forventing: folk strømmet på hele dagen og mange sa de hadde gledet seg lenge til å komme. Og det er så hyggelig og moro at så mange av dere som leser bloggen har gitt dere til kjenne i løpet av dagen:) Og tusen takk for alle nydelige blomster og hilsninger som har kommet fra både kjente og ukjente, det setter jeg så stor pris på:)


Jeg har ikke hatt tid til å tenke blogg i det siste, men her er tre bilder jeg klarte å ta sent i går kveld da jeg var nesten klar for dagens åpning. Jeg skal ta meg kraftig sammen og ta litt bedre bilder og bli bedre med bloggingen.


Befinner du deg i nærheten av Horten, så er du hjertelig velkommen til et besøk og en titt og en liten interiørprat, om du vil, i Torvet 1 a. Her holder jeg til og har åpent mandag- fredag 10- 16,30, torsdag 10- 17 og lørdag 10-14.
Som åpningstilbud er det -30% på alle lysestaker+ flere andre gode tilbud for å feire begivenheten.
Velkommen:)
NB: nettbutikken fortsetter som før, fra neste uke får vi inn mange flotte nyheter:)
Today my little shop in Horten, Norway, opened its doors for the first time. I will take more and better photos in near future and be better at blogging, too. See U soon:)

onsdag 12. august 2009

Rund monogrampute

Her er det fortsatt mye å gjøre med åpning av butikk (forhåpentligvis) neste uke: jeg kan enda bare håpe at det blir neste uke; man er jo så avhengig av andre for å få til alt man vil, så da må man ofte vente litt lenger enn man synes er nødvendig. Og mens jeg venter ville jeg bare vise fram denne nydelige runde puten med brodert monogram som kom inn for litt siden. Den matcher de andre produktene i monogramserien, er med fyll og er å få kjøpt til en veldig hyggelig pris i nettbutikken.
Om et par dager ser jeg hvordan det går i tidsplanen i forhold til ny butikk, så da skal jeg gi en dato for åpning. Det blir mye mas om denne åpningen, men så er det alt jeg tenker på for tiden. Når jeg først har åpnet skal jeg nok bli litt mer allsidig også på bloggen:)
Ha en super ettermiddag:)

onsdag 5. august 2009

5 minutter og litt hyssing..


Etter å ha jobbet og jobbet nesten uten pause de siste ukene, tok jeg meg 5 minutter til å ordne det litt fint hjemme i dag. I går og i dag har det kommet inn såå fine kort til butikken, mange fantastiske fra Sagen Vintage, og noen fantastiske fra Jeanne d`Arc. I mangel på ledige plasse på klipslenken min, lagde jeg meg likegodt en klypelenke med grov hyssing og gammeldagse klesklyper. Og der kom det opp kjempefine bilder og kort i dag. Alle kortene og bildene kan også finnes i nettbutikken, gamle klesklyper kommer snart.
Ha en super sommerdag:)

After working almost non stop the last two weeks, I took five minutes to decorate a little at home today. A string, some beautiful cards and some clothes pins was all that was needed in this spot.
Have a nice summer afternoon:)