fredag 3. april 2009

Kannefunn


I den berømte esken som dukket opp hos meg selv, fant jeg også denne lekre muggen. Den er hvit og fin og har mange detaljer på hank og langs kanten. Denne gleder jeg meg til å fylle med roser, lavendel og pioner til sommeren. En bukett som settes i en mugge gir et så upretensiøst og hjemmekoselig preg synes jeg, og akkurat slik prøver jeg å ha det: hjemmekoselig og laid-back (og jeg prøver også å ha det pent, men viktigst er det at hjemmet og huset er godt å være i og at alle som er her føler seg velkommen:)

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer den siste tiden, det varmer godt at så mange har lyst til å legge igjen et lite spor etter seg:)

8 kommentarer:

kroken min:) sa...

for en utrolig nydelig kanne:) den blir nok helt skjønn med roser i:)
ha en fin helg og en fortreffelig påske:)

Living White sa...

Enig med deg i dette med at folk skal føle det koselig da dem kommer. Jeg har følt at min leilighet har blitt for kald, jeg vil ha mer varme og at folk kan sette seg ned uten å være redd for å grise til ting, at det ikke er noen form for showroom. Jeg jobber med saken i allefall.

tinemor sa...

For en flott kanne!!!
Love it.
Nyt kvelden
Klem

Perlehvit sa...

Den var kjempefin!! Skulle ønske jeg og fant en kasse med så mye fint!:)

Anita sa...

Er det virkelig mulig å glemme sånne helskjønne ting! Likte alt helt maks!! Så fint rosa bord dere har dekket, utrolig fint!! Ha en flott start på påsken!

Garden Angel sa...

Så nydelig den kannen er!!!
Sikkert skjønn med en blomsterbukett i ja:)
Ha en fin påske!

Livs Lyst sa...

Så fin den var. Så herlig med hvit porselen. Jeg har hatt en hel dille på hvite porselensboller. I alle størrelser. Helst gamle, men også noen nye. Må lage et innlegg om det etterhvert.

Hilsen Ljo :O)

Jorid ღ sa...

Da har pakken kommet fram og tingene har funnet sin plass! :-D Tuuusen takk nok en gang!

GOD PÅSKE !

Klem Jorid