fredag 29. mai 2009

Oops!


Oops!
I dag skulle det jo være trekning i maikonkurransen! Men, jeg har hatt det så travelt at jeg ikke har rukket. Jeg hadde visst helt glemt at det er pinsehelg, så jeg må utsette trekningen til tirsdag, det blir første gang jeg får tid til å skrive og klippe og brette alle lappene. Håper dere ikke blir alt for skuffet!
Men uansett betyr dette at jeg skyver fristen fram til 2. juni. Så vil du vinne deilig lavendelklesvask og -puteparfyme fra Durance (bildet under), så må du legge igjen en kommentar under innlegget som jeg linker til her
Bildet over er en liten smakebit på hva jeg har jobbet med i dag: fotografering til en annonse som skal i et interiørmagasin snart. Veldig gøy arbeid, å fotografere og style, men det tar jo tid da.
Nå skal jeg være sammen med familie som kommer på besøk i pinsen og jeg gleder meg til nydelig vær, hagen på sitt vakreste, god mat og hyggelig selskap hele helgen.
Ha en kjempefin pinsehelg, alle sammen. Håper solen skinner på deg:)

Oops! Today I should have been announcing the winner of those lovely Durance products you can see in the photo belowe. But I haven`t had the time at all to organize it, so I extend the deadline till the 2nd of june. If you want to participate, write a comment under the post i link to right here.
The photo above is a taste of what I have been dooing with most of my time today: Styling and shooting photos for a commercial ad for my shop.
Now I will spend the weekend with visiting family. Enjoying nice weather, the garden at its most beautiful, good food and nice company.
Have a very nice weekend. I hope the sun will shine on you, too:)5 kommentarer:

Kerstin sa...

Kos deg og nyt pinse helgen du Ragnhild...

Klem O=)

Federica sa...

Don't worry! I look forward to see the winner!

Happy weekend!

Mette sa...

Hei! Flaks for meg da! Grunnet datatrøbbel er det mange blogger jeg ikke vært kommet innom på lenge...Kanskje jeg har bedre lykke her?

Anonym sa...

God morgen. Den fine blomsterbuketten i sarte farger og måneskinnslampa lenger nede på siden var "deilig til frokost".En fin start på dagen. Sola skinner og alt er klappet og klart til vår datters konfirasjonsdag i dag.Livet kan jammen være herlig. Vi får nyte de dagene vi har.
Hilsen Grethe P.

Moski sa...

Hei!
Det var heldig, for da kan jeg fortsatt rekke å være med...
Ha en fin kveld!
Forresten en veldig koselig blogg du har.