torsdag 28. mai 2009

A whiter shade of pale


Jeg ble så inspirert av dagens grønnsakshandel at jeg bare måtte ta dette bildet av min gamle Egersundskål med kinesiske hvitløk. Naturens godsaker er jammen dekorativt. Og det er hardangersømmen også. Denne duken har jeg laget selv, og dette er ikke for å vise hvor flink jeg er, for jeg kan trygt si at jeg er en under middels dyktig sømmerske, men hvor vakkert det er med hardangersøm, i hvitt på hvitt. Ja, dere vet jo hvor mitt hjerte ligger med hensyn til fargevalg. Jeg elsker alt som er hvitt, og alt som er vakkert.

Todays grocery shopping inspired me to take this photo of chinese garlic in my old and crackled Egersund bowl. Natures goodies can sure be decorative.
And so is the "hardanger" embroideries. I made this table cloth myself, and I am not trying to show off my skills; I can truly admit that I am a less than mediocre seemstress, but I find these traditionally norwegian hardanger embroideries so deocorative in white on white. You know where my heart lies when it comes to colours: I simply love everything white, and I love everything beautiful.

5 kommentarer:

Datt sa...

Du ER flink, det er det ikke no' tvil om! :) Herlig bilde, jeg kjøpe også noen av de hvitløkene for en stund siden, så fin å ha på benken! :)

Lenemora sa...

Hardangersøm er utrolig tidkrevende og vanskelig! Sannelig om jeg hadde hatt tålmodighet til noe sånn, du er flink!

Veldig vakkert å se på

Klem Lenemora

Anine sa...

Både dekorativt og godt!
Ha en superfin kveld!
Anine

Kerstin sa...

Duken din er utrolig vakker..og du skla vær stolt av denne..det er du nok også.. Og du er kjempeflink... Har akkurat så vidt fått lært meg litt hardangersøm...og det er mye arbeid...

vakre bilder..
Klem Kersti^*

Babb sa...

Kjempefin duk og dekorativ løk ja:)
Ha en fin helg!