lørdag 27. september 2008

En god velkomst


Entreen skal være som en velkomsthilsen. Ikke bare for gjester, men også til husets beboere hver gang de kommer innenfor dørene. For meg som innreder i klassisk, litt gammeldags stil, har det ikke vært lett å finne fine møbler som kunne passe i entreen.
Og mangelen på fine møbler her var faktisk en av de tingene som fikk meg til å begynne med butikk, jeg tenkte at jeg kunne da ikke være den eneste som ikke fant det jeg ville ha til hjemmet mitt og der hadde jeg tydeligvis rett.
Hattehyllen her er jeg utrolig glad i, den gjør liksom hele entreen og selv om vi ikke bruker så mye hatter, er den utrolig fin både til oppbevaring og pynt. Hyllen finnes nettbutikken.


Der finner man også dekorative og praktiske trådholdere i forskjellige størrelser, og utrolig lekre patinerte hoppetau, en av mine favoritter!Et speil hører med i entreen, man må jo kunne rette på leppestiften og sjekke at sveisen er på plass før man går ut, og når man kommer inn. Dette speilet er en nylaging av gamle venetianske speil, men har desverre gått ut av produksjon.

Da håper jeg dette var en OK velkomst, og at du vil titte inn igjen snart:)
Ha en kjempegod helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelig entre! Du har hlt rett i at det er flere enn deg som vil ha den stilen. Tusen takk for god inpirasjon :)
Caroline