tirsdag 28. juli 2009

En forsmak på butikk


Jeg har ikke fått organisert sommerens bilder enda, så jeg tar en spansk med noen bilder av ting som kommer i butikken: forhåpentligvis før åpningen. Øverst ser du et nydelig framskap/hylle; den gleder jeg meg til å fylle med alle mulige vakre ting.


En holder til serviettene kan være både oent og praktisk, også innendørs. Denne kommer snart...

Glassklokker er alltid vakkert, og anvendelig til så mangt.
Fine puter: sukk, så vakre! Jeg gleder meg til disse kommer til butikken, men mest til de kommer opp i min egen sofakrok. Og det er jo slik jeg jobber: jeg velger alltid varer til butikken som jeg også kan tenke meg å ha hjemme hos meg selv.
Nå nærmer åpningen av butikken seg: jeg har ikke satt endelig dato enda, for det er noen ting som må være helt på plass før jeg kan åpne. Men forhåpentlig blir det åpning rundt 14. august. Og i den forbindelse skal vi ha en liten foråpning av butikken for inviterte gjester: det blir fine åpningstilbud, man får være først ute for høstens nyheter og kanskje litt bobler i et glass:)
Hvis du er i Horten eller omegn, og gjerne vil komme på åpningen, så send meg mailadressen din via nettbutikken, så sender jeg gjerne en invitasjon når dato er satt.

Tusen takk for alle hilsninger som har kommet inn i løpet av min litt for lange bloggeferie. Det var utrolig gledelig å åpne mailboksen og føle varmen fra alle hyggelige hilsninger og meldinger som har kommet i løpet av sommeren. Tusen takk:)

Today I am showing a few pics from the news that will be in store at the opening of my little shop in Horten, Norway. I haven`t sorted out my photos from this summer yet, but as soon as I have I will show them here.
Thanks so much for al the nice comments that have come in all summer. Allthough I haven`t been near the computer for weeks, it is very warming to se my mailbox full of nice messages after a long vacation. Thank you:)

15 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så spennende :))
skulle ønske jeg bodde nærmere så hadde jeg kommet ;)
Nyyydelige ting du viser og det skapet var bare LEKKERT !!

Klem,kari

Britt Eva sa...

Hei.
Her var det mye spennende. Jeg bor jo ikke så langt unna så du skal ikke se bort ifra at jeg kommer innom en dag etter åpning.
Regner med du har noen godsaker til åpningen - håper bare ikke det er mens jeg er på ferie.
Ha en fin uke og lykke til med forberedelsene.
Britt Eva

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så flotte bilder... skal bli spennede å turen innom den butikken - kommer garantert innom når jeg er på de kanter...har en sønn med fam. som bor i Borre... så det blir noen turer nedover i løpet av året...
Lykke til med "ordninga" av butikken...

MonaLisa sa...

Hei du;) Så spennende, Horten er jo ikke langt unna - så du skal ikke se bort fra ta jeg dukker opp: monsko@live.no
herlige bilder av fine varer kort sagt:) klem

Besta sa...

jeg skulle gjerne vært i Horten til åpninga men det går desverre ikke. Ser ut som du får inn mye fint til butikken i allefall.
Lykke til.
Klem fra Marilyn

Polly sa...

Så spennende med butikk da!!! Hvor i landet er det den ligger???
Så ut som det var mye vakkert der... Skuller gjerne tatt en tur.. ;O)

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!så spennende og så mye fint:) Gleder meg..vi flytter om 34 dager så da blir det shopping på meg:)
Klem klem og ha en herlig kveld:)

Sanna sa...

Så spennende med ny butikk. Bor selv i Horten så dette blir veldig morsomt. Hvor skal du åpne i byen ? Hilsen fra Sanna ;o)

Anonym sa...

Hei,

så lekre ting du har!! Lykke til med åpningen

Livs Lyst sa...

Nå var det alt for lenge siden jeg hadde vært her inne...

Så mange fine ting du får i butikken din! Og jeg likte så godt de glassklokkene. De så ekstra høye ut. Er de det tro...? Hm... Fine var de i alle fall!!

Hilsen Liv som ønsker deg en fin dag!

lovecountrychabbychicstyle sa...

innom for å si GOD HELG!

klem fra Lillan

Inspiration i vitt sa...

Ååå så mycket vackra saker du visar Ragnhild. Vad otroligt spännande för dig att öppna snart, jag hoppas att det kommer mycket folk till dig och allt fint du har att sälja.
Kram/Ingela.

Margrethes hus og hage sa...

Så flotte ting :) Du har en lekker nettbutikk!

Hilsen Margrethe

Fattigfolket sa...

Hei!
Jeg kommer veldig gjerne innom butikken når den åpner. Sender du mail til fattigfolket@gmail.com?

Ha en fin kveld, hilsen Marie

Anonym sa...

Hei

Så bra at du åpner butikk her i Horten:-) Bor bare 5 min gange fra butikken, så jeg kommer helt sikkert innom. Lykke til!
jorun_birkeland1@hotmail.com