lørdag 29. august 2009

Livstegn..


Et lite livstegn fra meg. Jeg lever og trives i butikken min, men har ennå ikke fått opp datasystemet mitt. Når det er på plass er det meningen at jeg skal bruke alle øyeblikk der det ikke skjer noe i butikken til blogging. Nå har det ikke vært mange slike øyeblikk ennå, men de kommer nok..
Med to roser i et telysglass på disken min, ønsker jeg dere alle en riktig god helg:)

Wish all of you a very nice weekend:)

8 kommentarer:

Guttemamma sa...

Gratulerer så masse med butikk,ser ut som du har MYE lekkert der!!! Lykke til!!
Anette:-)

Fru sommerfugl sa...

Det er jo kjempekjekt at det blomstrer i den nye butikken, det ser ut til at du har en kjempefin butikk, skulle gjerne vert innom der:) Gratulerer med ny butikk, håper du har tid til litt blogging også, for bloggen din er kjempeflott, med mange fine tips. Ha en fin helg:)

Livy sa...

Riktig god helg til deg også!

Margrethes hus og hage sa...

Så nydelige roser :)

Fortsatt god helg til deg også!

Hilsen Margrethe

Livet i Fattighuset sa...

Grattis med ny butikk! Jeg skal ta turen innom en dag for å myse litt. Horten er jo rett borti gata for oss i Holmestrand :-)
Hilsen Marie

Huset på kollen sa...

Hei,
Gratulerer med butikk, det må være stort! Skal passe på å legge turen innom neste gang jeg er i Horten :) Stikker ellers innom nå for å si at jeg er så fornøyd med smykkeskrinet jeg bestilte fra deg sist uke, utrolig flott og i tillegg superpraktisk (og seff omtalt på bloggen nå;))

Lykke til med butikken :)

Heidi

KAMILLE BLOMSTER sa...

Gøy å kikke innom bloggen din! Alltid masse fint og inspirerende:))

Silke sa...

Gratulerer med ny butikk! Kanskje jeg må på en liten "ferie" på de kanter? Er forresten utrolig fornøyd med det trefløyete speilet jeg kjøpte av deg. Er utrolig fint, og jeg er blitt virkelig glad i det! Ønsker deg masse lykke til videre med butikken!