fredag 30. oktober 2009

Høstdekorasjoner


Så har vi kommet til den tiden på året da gresskar ikke blir forvandlet til en magisk karjol som fører Askepott til ballet, men snarere forvandles til flott dekorasjoner i alskens former. Jeg har hatt tid til å pusle litt og med butikkene fulle av fristende frukter, har jeg tatt litt av... I dag skal jeg vise noen dekorasjoner som er mer høstlig og som kan brukes selv om man ikke ønsker å gjøre dekorere i full Halloween-style. I morgen kommer min allehelgensnattpyntede trapp...
Et hvert høstbord bør ha en krans, og til min har jeg hult ut minigresskar og satt telys inni. Kransen er av bjørkeris og er pytnet med høstløv i fine farger.Så hadde jeg lyst å lage bordkort i form av lykter. Egentlig skulle jeg bruke minigresskar, men de var allerede oppbrukte da jeg kom så langt, så da brukte jeg appelsiner isteden: et supert alternativ + at det ble mye deilig ferskpresset appelsinjuice på meg :)


Denne har jeg sett i mange magasiner og bøker og har lenge ønsket å prøve meg på. Utrolig enkel og dekorativ: bare hul ut et kjempegresskar, sett en vase eller syltetøyglass oppi med vann og vips har du en super høstvase.


På trappen til altanen har jeg gjort det superenkelt: gresskar i forskjellig størrelse er bare lagt ut sammen med noen lykter. Gresskarene er jo så dekorative i seg selv at det ikke trengs noe mer.

Et annet høstbord jeg dekker var også av det helt enkle slaget: gresskar og noen frukter lagt ut på midten av bordet, noen lys og vips! Det enkle funker ofte like greit som det kompliserte og med så store frukter som gresskar, så blir det jo minst like stort som en stor blomsterdekorasjon, men kanskje litt billigere..?
I morgen blir det litt mer Halloweenstemning på trappen min, så kom gjerne innom da.
Ha ellers en super helg, med eller uten feiring av allehelgners aften:)

7 kommentarer:

bikim sa...

Lovely pics and great ideas!
happy halloween,
Rosa

Vitaboet sa...

Hej hej. Är det ok att jag länkar till din butik på min blogg? Älskar nämligen din butik;).

Ha en fantastisk dag. Kram Camilla

lovecountrychabbychicstyle sa...

Heisann

Innom for å ønske deg en fin halloween helg:O))

fine bilder du har lagt ut her!

klem Lillan

MonaLisa sa...

Åhhh så fine bilder da Ragnhild! gelder meg til å se DIN trapp i morgen asså! Her skal det "feires" halloween i to dager, først en bursdag og i morgen den store dagen! kos deg og god helg

Hverdagen vår sa...

Så flott det var Ragnhild og jeg tar turen innom i morgen også for å se på trappen din:)
Ha en fin helg!
Klem fra eli

Fru sommerfugl sa...

SÅ fint. Du er bare kjempeflink. Det er det som er så kjekt med feiring av ulike høytider, å pynte og skape stemning og gode minner:) Ha en fin fredagskveld.

Hedi sa...

Så glad jeg ble da jeg skjønte at bloggen jeg hadde kommet over var fra innehaveren av creme.no. Så masse inspirasjon og så mange nydelige ting. Har vært mye på nettbutikken din tidligere. Huset mitt skal nemlig bygges i disse dager, og jeg vet i alle fall at lyse/krystallkronene mine skal kjøpes hos deg. Sammen med masse annet fint!