torsdag 3. mai 2012

Fornying


(Før: koselig og fint, men for få sitteplasser til en stor familie)
Da var det på tide med litt fornøying igjen. Det er for lenge siden det har vært aktivitet på denne bloggen, men nå skal vi se om vi ikke kan får den litt igang igjen. Det første jeg vil vise er en liten fornying i tv-stuen. Det er lenge siden det skjedde forandring der nå, men her kan du se hvordan vi gjorde det sist.


(Etter: sett gjennom den gamle glassdøren vi fikk satt inn for noen år siden)
Ønskene våre nå var kort og godt mer sitteplass og dermed bestilte vi en loungesofa i hele rommets bredde, der er det plass til hele familien i full strekk og kanskje en gjest tilogmed. Vi valgte en mellomgrå sofa: litt mer praktisk enn den gamle hvite, hvis trekk vi måtte vaske HELE tiden. Ungene  ønsket seg en litt mer moderne stue....


...og at bildene av dem selv skulle flyttes fra trappen (enig i den, ikke så koselig å henge der:)) til et rom der vi er. Fire nydelige portretter av nydelige unger (om jeg skal få si det selv) ble dermed flyttet og koselig veggtekst ble satt opp. Det kommer nok mer på veggene etterhvert, ser for meg fine vegglamper og kanskje et bilde av foreldrene til de nydelige barna:).I sofakroken er det allerede mye kos, med Chips-skål, ullpledd og paljettputer. ♥ putene, både tøffe og fine og gullfargen i paljettene gir litt varme mot alt det grå. Er veldig fornøyd med ny tv-stue og nå tror jeg at jeg skal slange meg litt på sofaen:)

1 kommentar:

steve sa...Thank you for update information. i like your blog
شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة
شركة تنظيف سجاد بالرياض شركة تنظيف سجاد بالرياض
شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض
https://www.bfirstseo.com/ https://www.bfirstseo.com/
شركة الاول للتنظيف و مكافحة الحشرات

https://www.bfirstseo.com/شركة-تنظيف-بالمدينة-المنورة/
https://www.bfirstseo.com/نقل-اثاث-بالمدينة-المنورة/

https://www.bfirstseo.com/تسليك-مجارى-بالرياض/