søndag 8. mars 2009

Før og etter


Her får du se en før og etter på nattbordene mine. Først en advarsel: jeg liker egentlig ikke å vise før-bildene fordi de ofte har så fæle farger og mismatcher bloggen. Meeen, det blir jo ikke noen bra schwung på før og etter uten å vise de alldeles grusomme førbildene, så her kaster jeg meg uti det igjen:


Utgangspunktet var to nattbord så grusomme i fargen at selv ikke dette bildet yter den rettferdighet. Jeg hadde mine tvil om selv hvit farge kunne redde disse, men for å gjøre en lang historie kort så ble de etter noen strøk maling og påmaling av monogram så gode som nye.Med nye glassknotter gled de rett inn i soverværelset. (I nettbutikken har v i et ganske stort utvalg forskjellige møbelknotter:)

Klem

10 kommentarer:

Besta sa...

Kjenner til det der med å vise før bilder...men av og til må en bare.Det er jo gøy å se hvor fint det kan bli med noen strøk maling.
Skal inn og sjekke knottene...
ha en fin kveld.
klem Marilyn

Renate sa...

Nattbordene ble helt nydelige:) Du har en flott blogg med masse flotte tips og inspirasjon

Astrid sa...

Håper VIRKELIG at du fortsetter med dine prosjekter og det å vise både før og etter bildene. Det er nemlig til en enorm inspirasjon og nesten som en opplæring for min egen del å regne, synes jeg. Jeg ser ofte gamle møbler i fæle farger, med glatte overflater, og tenker at dette er det ikke håp for. Men når jeg ser alt det fine du får til, så får jeg lyst til å kaste meg over møbler på løpende bånd! Nydelige nattbord!

My home is my Castle - by Kari sa...

Nattbordene ble kjempefine :)
Utrolig hva maling kan gjøre..

Klem,Kari

Cecilie sa...

Det med før-bildene skjønner jeg veldig godt, men det er fantastisk morsomt å se slike før-og-etter bilder! Elsker dem :). Nattbordene ble virkelig lekre, og beviser til fulle hvor flott det kan bli med litt maling og skifte av noen knotter!

tinemor sa...

Så utrolig fint!
Ja, litt maling kan gjøre underverker.
Det er bare ikke alltid like enkelt å se det for seg.
Smart med monogram på.
Virker så mye mere peronlig med en gang.
Klem

Anine sa...

Hei.
Jeg er ganske ny inne i blogglandia. Det er utrolig mye lekkert og tusenvis av gode tips her inne. Bloggen din er helt fantastisk! Gleder meg til å følge med videre.
Ha en fortsatt fin kveld!
Anine

Livy sa...

Heisann!
Så flotte de ble! Er så glad i før og etter innlegg, for det gir meg så masse inspirasjon til prosjekter som jeg kvier meg til å gå løs på!

Ønsker deg en riktig fin start på den nye uken! Klem fra Livy

Maria sa...

Blir jo veldig spesielt når man får se før-bildene. Dette ble jo totalforandring. Nydelig fargekombinasjon ;)

madeleine sa...

Så utrolig fint du har det! Elsker stilen din og det er utrolig inspirerende!
Sjekk gjerne innom bloggen min:http://madeleine-thorvaldsen.blogspot.com/
Pusser opp ett gammelt hus.