torsdag 5. mars 2009

Putepynt


Lekte meg litt med et strykemerke med monogram og en gammel pute. Resultatet ser du her: min egen pute. Slike strykemerker kan nå bestilles i nettbutikken, man kan selv velge hvilke bokstaver man skal ha.

Klem

6 kommentarer:

MonaLisa sa...

Den var dødsrå!! Klem fra meg

tinemor sa...

Så fint det ble!!
Klem

Ida sa...

veldig fin pute! du er utrolig kreativ, og flink til å bruke kreativiteten din aktivt!

jeg har et spørsmål, som ikke helt har med puter å gjøre, men kanskje du kan svare meg allikevel =) Vi bor i byen, og vi har leilighet i første etg. vinduene i stuen er derfor ganske lett å se gjennom for forbipasserende, og det er ikke så koselig å ha persienner nede nå når det (hvertfall her i Bergen) begynner å bli vårstemning ute, og lyst (!) om morgenen! Det jeg lurer på da, er om du vet hvor man kan kjøpe slike "frostede" klistremerker som man kan feste til vinduet, slik at lyset slipper igjennom, men at folk ikke kan se inn..? vi vil jo ikke ha på hele vinduet, men halvveis opp, og helst ikke med mønster o.l. Har sett mange mennesker ha det, but where to find?? Håper du kan hjelpe meg med dette! =)

Crème sa...

Hei Ida: Håper du kommer innom og å leser dette.
På http://www.vindusfolie.no/
finnes det forskjellige typer vindusfolie som kan bestilles etter mål.
Lykke til:)

MonaLisa sa...

Takk for siste tipset her. har du vært innom bloggen min og deltat på VÅR konkurransen du da? Nå vil vi ha VÅR og jeg vil gi bort tre VÅRLIGE gaver som trekkes fredag 13. klem

Ida sa...

Tusen takk for linken! Visste i grunn at du av alle kunne klare å svare på det ;) Da blir det vindusfolie på meg! TAKK!