mandag 2. mars 2009

Stuens krone....bokstavelig talt er denne kroneovnen i støpejern. Da vi flyttet inn erstatten denne en gammel parafinkamin fra 70-tallet.

Den har mange vakre detaljer, og den varmer godt på kalde vinterdager.Eidsfoss verk No 48. Jeg er så fornøyd med at det er et glassfelt i døren som lar oss se flammenes dans, jeg tror det er litt sjeldent på slike rundovner. Er det noen som kjenner til en dyktig ovnsselger? Jeg trenger nemlig en ny rundovn til huset og husker ikke hvem jeg kjøpte denne av (det var på en antikkmesse). Alle tips mottas med takk:)
Her ser du hele herligheten: veldig fint. Jammen kunne de lage vakre ting i gamle dager!Igjen: Tuusen takk for alle hyggelige kommentarer, jeg setter så stor pris på at dere tar dere tid til det.
Klem

4 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Nydelig! Jeg har en lignende og elsker den. Fant den i biter i kjelleren i huset min oldefar bygget, og som min morfar og nå mor eier... Fikk den restaurert, og nå pryder den stua. Dersom jeg flytter, så tar jeg ovnen med meg...litt synd at veden må være så liten for å få plass. Siden vi har så masse gratis ved gidder vi ikke kjøpe koks...

Ha en fin uke!

Drømmen om en eplehage sa...

Helge Løkamoen!!!
Han har nettsiden www.vedkomfyr.no


Vi kjøpte vår kronjuvel der og har bare positive ting å si. På alt fra service, kvalitet på restaureringen og sjarmen.

Lykke til!

Jorid ღ sa...

Den var rålekker :-)

My home is my Castle - by Kari sa...

For en fantastisk flott ovn !!!
Så heldig som har en sånn :))

Klem,Kari