fredag 6. mars 2009

Hekleprosjekt


Jeg har lenge ønsket meg et skikkelig godt pledd av ull. Inspirert av flere bloggedamer som har heklet nydelige pledd med bestemorruter, satte jeg også igang. Mitt pledd skal være helt hvitt og skal bestå av 128 ruter, heklet av ganske tykk, men mykt, ullgarn. Dette blir nok et prosjekt som strekker seg litt ut i tid, for når har man egentlig tid til å sitte å hekle? Ja, ja, jeg har allerede notert meg for 28 ruter, så da mangler det bare 100 + montering.
Tidsskjemaet jeg har lagt oppp til er på en rute om dagen i gjennomsnitt. Jeg bør derfor være ferdig om 100 dager, rundt 14. juni kan du kikke innom for å se hvordan det går:) Håper likevel du kommer innom før den tid, for her kommer det mye pauseunderholdning imens:)
Klem

10 kommentarer:

kroken min:) sa...

å akkurat slikt teppe har jeg lyst å hekle også, holder bare på å lære meg å hekle først;) gleder meg til resultatet! kommer nok innom igjen før du er ferdig med teppe ditt:)
ha en fin helg videre!
klem

Jannicke sa...

...håper du er utstyrt med mer tålmodighet enn meg...
Teppet blir helt sikkert kjempefint, og jeg beundrer alle som setter i gang med slike prosjekter!!
God fredagskveld!!

Anonym sa...

Driver selv å hekler meg et slikt teppe, og startet godt med et om dagen, men det dabbet veldig av etter ei stund....har jo så mye annet man skal gjøre, og så er jeg jo så forferdelig kveldstrøtt for tiden så jeg sovner så tidlig om kvelden :)
Men håper jeg er ferdig til sommeren jeg også...mitt skal ha ca 200 ruter...

Ha ei flott helg :)

Nr. 21 sa...

Hørtes ut som et deilig teppe! Er tilbake 14. juni! ;)

Butik Drängstugan sa...

Underbart att mormorsrutor är på modet igen.

Butik Drängstugan

Lotta sa...

Hej,
har också funderingar på en sådan filt, men jag kan inte virka:(
ljusrosa, beige, vit och grön hade jag kunnat tänka mig.
Lycka till med ditt projekt.
Hälsn. Lotta

Ramme alvor sa...

har akkurat same prosjekt på gong, hadde akkurat same reknestykke også...for eit par år sidan. No ligg det tre forskjellige pledd..i ruter...altfor få sjølvsagt...:)

Men eg trur nok du er berte enn meg på fullføring, eg tenkjer lett at det er prosessen som tel...for å trøste meg sjølv, saka er at fasinasjonen vitrar litt etter litt rundt 53 ruter...:)

God helg!
Britt

Besta sa...

Gleder meg til å se den. Du har valgt nydelige farger. Jeg blir kanskje ferdig til neste vinter med min...det går smått.
Klem Marilyn

Kerstin sa...

Dette teppe ditt kommer til å bli kjempefint..holder på med ett nå..et godt råd er å montere de sammen underveis...jeg har gjort det på dette teppe og monteringsarbeide er ikke like tungt.

Kikker staid innom jeg=)

Go kveld ..natt kanksje

rosa:-) sa...

Du er flink:-)
Som mange andre holder jeg på å hekkle jeg også, slumreteppe. Men 138 ruter... Det var mange det;-) Hvor stort blir det? Mine 31 ruter av 40 er ca20 cm2, 5 x 8 lapper.