onsdag 24. mars 2010

Takk, mamma.


Så fint å ha en mamma som vet akkurat hva man ønsker seg, nesten uten at man vet det selv. Denne suppeterrinen kom med lastebåt helt fra nord. Min kjære mamma skjønte nok at jeg savnet fiskesuppen hjemmefra, og siden hun ikke kunne sende suppe, ble det en terrin og et påskudd til å lage supper selv. Og jammen har terrinen fått prøvd seg, siste uke hadde vi suppe hele tre ganger; tomatsuppe, fiskesuppe og blomkålsuppe. Hjemmelaget helt fra bunnen, man kan ikke jukse når suppen skal i fin terrin :) Ikke er det nødvendig å jukse heller, for supper må vel være det mest lettvinte man kan lage? Når terrinen ikke står på bordet med varm suppe, så koser den seg på hedersplassen på kjøkkenhyllen min. Nå skal jeg koke suppe igjen, fiskesuppe i dag igjen, nammmmm :) Takk, mamma!
Ha en super ettermiddag, alle sammen:)

9 kommentarer:

Katarinas hjem sa...

Hei Ragnhild. Så fin suppeterrin du har fått. Blir noe annet å servere suppe i den, enn i en kasserolle.
Kan du ikke legge ut noen oppskrifter på supper? Jeg har aldri prøvd å lage suppe helt fra begynnelsen av. Og det kunne jeg tenke meg å prøve.
Klem fra Katarina

Mona. sa...

Hei Ragnhild :)Først må jeg få takke så mye for allt det nydelige du sendte meg,vet ikke om du har sett at jeg viste det på min blogg......men jeg ble storfornøyd !!! Koser meg med gaven,skal du vite !! Så snill mamma du har,flott terrin.......skjønner godt du må lage mye suppe :) Her går det mye i hjemmelagd fiskesuppe,alltid en slager !!! Ønsker deg en super påske,med masse fregner på nesen,og en stor sol.....klem fra Bodø.

Tina sa...

Kjempefin suppeterrin og en kjempesnill mamma. Ja, de er så gode å ha...! Nam nam suppe er godt men så sjelden en lager det. Det var et bra middagstips! Fin kveld videre!

veronika Døli sa...

Såå koselig!! Suppe er jo kjempe godt. Du er flink som lager den fra bunn av. Er ikke ofte jeg gidder å gjøre det, selvom den smaker sååå mye bedre da!!:)

Janna sa...

Ingenting (nesten)smaker som hjemmelaget jordskokksuppe med trøffelolje, garnert med parmesan, pinjekjerner, jordskokchips og serranoskinke. Og servert i en slik nydelig suppeterrin...ja, jeg sier ikke mer!

Nyyydelig blogg; insiktsfulle innlegg, sikker stilsans og blikk for detaljer, i kombinasjon med god språkføring,gjør bloggen din til en nytelse å være innom.

Mvh og ønske om en fortsatt fin Palmesøndag:
Janna - som er ny i bloggverdenen, og som tar i mot råd, ros pg ris med takknemlighet og entusiasme.

agaw sa...

I love Your ideas! Very interesting blog!

Min stil sa...

Hei Ragnhild.
Så heldig du er som fikk en så flott suppeterin. Hærlig med snille mammaer :)
Ha en fin dag.
:) Susanne

Anno1925 sa...

Så snill mamma du har!
Terrinen var kjempefin - sånn ønsker jeg meg :-)

fmb sa...

Da fikk du en award fra meg,ligger inne på siden min.God helg,flott blogg