tirsdag 14. oktober 2008

Kjøkken

Jeg har fått så mange henvendelser om å vise litt mer av hvordan jeg har det hos meg, og det viser jeg gjerne. Mange har sikkert sett disse bildene før, men vi tar en reprise. Holder på å pusse litt opp i stuen og det er komplett umulig å ta noen nye bilder pga alt rotet som oppussingen generer i det ganske hus. Men jeg lover friskt materiale så fort jeg kan..:)


Kjøkkenet mitt er fra Ikea og ble satt inn fot litt over ett år siden. Før dette hadde vi ett pyttlite 70-tallskjøkken vegg i vegg, men så flyttet vi rett og slett husets hjerte inn i den gamle spisestuen og forsøkte å skape drømmekjøkkenet.
Med nøye utvalgt avtrekkshette, knotter, benkeplater og fliser synes jeg det passer godt til smaken min og innredningen forøvrig.

Laang benk med mye arbeidsflater..

Mye lys fra tre store vinduer.

En lysekrone over spisebordet gjør hele rommet. Det tror jeg er den beste investeringen jeg har gjort: den er kanskje ikke 100% nødvendig, men lys må man ha, pent er det og å kikke opp på lyset som reflekteres i de blanke prismene gir en helt egen stemning.

Porselensvasken er også fra Ikea, men blandebatteriet er fra et annet sted. Jeg hadde egentlig bestemt meg for et i krom. Knotter og lysekrone skulle være i oksidert messing, så da jeg tilfeldigvis kom over dette blandebatteriet i antikkbehandlet messing, så måtte jeg ha det og det binder liksom alt litt sammen.

Jeg er veldig glad i kjøkkenet vårt, det er koselig og lyst, og ser ut til å være stedet folk som er innom automatisk samles. Foreløpig er det husets fineste rom, men vi får se hvordan det går med med den kåringen når jeg blir ferdig med det pågående oppussingsprosjektet...

På gjensyn:)

5 kommentarer:

Lena sa...

Utrolig lekkert kjøkken! Så stort, lyst og deilig...
Jeg har også nenttopp pusset opp mitt kjøkken, det ble helt min stil uten innblanding fra noe som helst som har med interiørblader, forum eller blogger å gjøre. Allerede nå ser jeg at jeg kunne gjort noe annerledes.. *ler* men sånn er det nå engang!
Ditt var utrolig lekker og jeg skulle nok ønske jeg hadde valgt HVITT i stedet for fargen jeg har.

Veronica sa...

Nydelig kjøkken!!!
*drømme*

Heidi og Cathrine sa...

Kjempelekkert kjøkken ! Jeg har sette det før men ser det gjerne om og om igjen :)

Ha en fin uke.

:-)

LoneK sa...

Hei, kjøkkenet ditt er kjempeflott!

Ha en fortsatt fin kveld!

MODERN COUNTRY sa...

Heisann!

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Og gratulerer så mye med ny blogg! Du var en stund borte så jeg begynte å lure på hvor det ble av deg. Men regner med at du stortrives med jobben du har og at det er viktigere ting enn å blogge. Hyggelig at du tok deg tid til å skrive noen gode ord. Dette er så spennende.

Mange vakre bilder fra ditt hjem, elsker jo stilen din. Tok vare på reportasjen fra tidligere.

Håper du har fine dager!
Klem Aina