torsdag 11. desember 2008

Adventskræsj..

..i rygg og nakke. En aldri så liten nakkeprolaps kunne ikke vært timet verre. Og selv om kalenderen forteller at jula nærmer seg, så er det ikke alt for mye framgang i forberedelsene. Men, med noen svibler, levende lys og godt humør kommer man langt. Stemningen er på plass, mens utførelsen av mange av ideene mine må vente til neste år. Godt rengjøringshjelp er bestilt...den slags kan jo ikke utsettes et år!
Klem fra


PS: julesalget er så smått i gang på http://www.creme.no/: Mange julevarer er allerede nedsatt: hvorfor vente til nyttår med gode tilbud på julepynt når det er nå vi trenger den? Er man ute nogenlunde tidlig, så kan man kose seg med pynten i god tid før jul. Velkommen inn:)


4 kommentarer:

Ingrid sa...

Uff da.. det var jo dårlig timet med en prolaps nå.. slikt er vel forresten aldri velkomment. God bedring til deg, go kos deg i førjulstida!

Mitt hvite hus sa...

Uff så leit å få et prolaps nå da. Ønsker deg riktig god bedring=)
Klem Kerstin

johanne`s rom sa...

Det var ikke bra, men hva kan en gjøre annet enn å ta det med ro. Bra du får vaskehjelp, og alt det andre "går nok ingen steder". God bedring.

Olstad sa...

Riktig riktig god bedring håper snart du blir bedre. Det er så leit denne tiden av året for vi bloggdamer har jo så mange prosjekter til en hver tid.

Ønsker deg unsett en riktig god helg.