mandag 24. november 2008

Adventspusling


Nå er ikke adventstida offisielt i gang enda, men jeg er offisielt i gang med puslingen. I helga ble det skogstur med påfølgende kranslaging. Kransen fikk æren av å pryde madonnaen i vinduet på "nystuen", bak skimtes en vindusfrise i smijern.
Det er nøyaktig en måned igjen til jul, det er akkurat en uke igjen til desember og mindre enn en uke igjen til adventslys skal tennes første gang i år. Enda mangler to nye adventskalendere her i huset og å pakke og lage 48 små pakker eller overraskelser, en stk adventskrans med fire adventslys og sikkert mye, mye mer. Jeg kjenner at jeg kan komme til å bli litt stresset nå, for tida flyr fortere enn man aner. Men jeg har bestemt meg for at adventstid skal være kos, så da får vi bare senke skuldrene og gjøre det beste ut av det; vi kan dessuten rekke mye på en uke?:)

Kikk innom snart, så får du se litt av hva som rekkes av adventsforberedelser her.
:)

5 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

DU er ikke alene om å føle presset fra julekalenderspøkelset..Her maser ungene om vi ikke skal ha pakkekalender i år. jeg har forsøkt alle variasjoner, hver tredje dag og hver dag.. Likevel heller jeg til den vanskelige og tøffeste varianten, hver dag på alle tre ungene....

Dermed er det 72 pakker som skal finnes frem og pakkes inn. Pleier å gi pysj til hver av dem når det nærmer seg jul. Ellers blir det endel viskelær og blyanter, og truser og strømper. Det er greit å finne ting som de trenger slik at de ikke blir rot etterpå.

Lykke til med alt du skal gjøre

Mitt hvite hus sa...

Hei

Nydelig madonna du har. Ja det kan bli mye når alle ungene skal ha hver sin kalende. Her deler de kalender så jeg slipper unna med 24 gaver.
Håper du får tid til å kose deg også=) Det er viktig å nyte denne tiden også Klem Kerstin

Lena sa...

Iår blir kalenderen en ferdig en med rosa enhjørninger fra Playmo... Interessen var vel heller mer hos mor enn hos prinsessen på disse små pakkene ifjor! Men så er hun jo ikke fylt fem år heller da.. *ler* Kan ha en sammenheng med at jeg ALDRI fikk slike fine kalendere når jeg var lita jente - her var det bare sjokkiskalendere som var tingen. Men NESTE ÅR tenker jeg det blir andre boller!!!

by Siv sa...

Det er så kjekt å pusle uten at det blir stress :)
Gleder meg til fortsettelse
Ha en strålende flott uke
*Siv*

innendørs sa...

Herlig krans du har laga der, og finfin blogg du har!! Fant deg inne på NIB:) Plutselig tilbake!!!