onsdag 19. november 2008

Julepuslingen er begynt..


De siste årene har det blitt laget mange julestrømper, men ingen som skulle være i dette huset. Jeg har alltid tenkt at våre strømper skal jeg nok få tid til bare vi kommer litt nærmere jul, men så har plutselig juleaften vært der og vi har stått der med de gamle strømpene våre (fine de også, laget etter en gammel tradisjon i min familie, mye mer fargerike enn de nye)Så i år har jeg vært tidlig ute. Tanken var egentlig at jeg skulle brodere monogram, men det satte en betennelse i skulderen en effektiv stopper for. Derfor ble de trykte monogramer og små laurbærkranser, og det synes jeg ble ganske fint.
Til jul pyntes alltid trappen med hjemmeflettede grangirlander og kremmerhus mellom stolpene, i år tror jeg kremmerhusene må vike for strømpene. For bildets skyld er strømpene allerede hengt opp, men etter bidet er tatt må de vente i et skap helt til lillejulaftenen, eller så lenge vi greier å vente med pynten...


For første gang på flere år slipper den røde fargen inn i julehjemmet, jeg er endelig klar for bitte litt rødt, men det må være bare litt, det må være sammen med hvitt og den fargen blir nok bare å se på disse strømpene.

Takk for at du titter innom til meg:)

5 kommentarer:

Christine Louise sa...

Så utrolig vakre strømper. Du er kjempe flink. Jeg misunner ditt talent og din kreativitet.. Jeg ønsker meg en symaskin slik at jeg kan prøve å sy jeg og. Men det blir nok vanskelig. Har ikke sydd på hundre år.
Hvor får du tak i slik monogram til å stryke på?

Nettelita sa...

For en herlig blogg du har! :) Fant den gjennom nettbutikken din!
Nydelige julestrømper! De var virkelig fine..
Ha en fin kveld!
Linker deg til siden min jeg, så jeg kan titte innom igjen! :)

MODERN COUNTRY sa...

Å herlighet så vakre de er!!! Nyyydelig med rødt og hvitt. Du altså, du er så dyktig på dette med monogram og trykk. En fest for øya mine :) Så vakkert som det er til pynt i trappa.
Jeg har ikke fått tid til å begynne engang jeg, men har bestemt at førstkommende helg skal jeg bare sette av litt tid.

Klem fra meg!
Aina

Ps: Tok meg forresten litt tid å finne inn hit, og gjett om jeg ble glad av alt det vakre!!

Karen Klarbæk sa...

Hej du...jeg kigger af og til forbi din blog, så nu har jeg tilmeldt mig som fast læser.

Du er velkommen til at besøge min blog.

Karen i Danmark

Karen Klarbæk sa...

Jeg linker lige til dig også.
Ja, vi er ALT for få danske bloggere. Jeg opfordrer mine design veninder til at blive bloggere, for det er skønt med al den kontakt med ligesindede.

Tak for din hilsen på bloggen
Karen