torsdag 22. januar 2009

Drømmedøra


Tusen takk for mange hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Spesielt mange var det som likte døren mellom stuene, så jeg tenkte jeg skulle si litt om hvordan den kom til.
I høst fant jeg en flott dør på Finn Torget som også passet med de målene jeg hadde tenkt. Den var helt herlig slitt og med passe store glassfelter for å slippe litt lys videre inn i huset.Problemet med døra var fargene: rød og grønn. Jeg ville gjerne ta vare på slitasjen og patinaen, men det var aldri noe alternativ å ha en rød og eller grønn dør. Dere som har fulgt med her vet at så sant noe er malbart, stopper ikke fargene meg. Så da gjorde jeg så godt jeg kunne i å illudere samme slitasje med fargene hvit og grått. Og egentlig ble det ganske bra. Siden som vender mot spisestua er grå, men vanligvis står dørene åpne med den hvite/krakelerte siden fram.Det var alt for i dag. I morgen viser jeg et prosjekt som er påbegynt, men som sikkert aldri blir ferdig...
Ha det bra så lenge:)

Följ'>http://www.bloglovin.com/blogg/270402/crme-de-la-crme?claim=bhspzfeb34q">Följ min blogg med bloglovin

8 kommentarer:

Anne sa...

Jøss, Finn er nok en lite kjekkas vi alle har et skjult "forhold" til :-)))

Brocante sa...

Døra var utrolig fin, Finn!

My home is my Castle sa...

Helt nydelige dører..
Og ja, Finn er god å ha ;)

Klem,Kari

tinemor sa...

Kjempestilig!!!!

Anonym sa...

Hei!
Så flott et hjem du har!
Nydelige dører!

Linda

Hulda sa...

Virkelig mye jobb dere har hatt, men så ble det jo også nydelig! Så flott resultat. Likte så godt døra, herlige vinduer i den.

Kom gjerne innom meg også. :)

Karen Klarbæk sa...

Ja, det er virkelig drømmedøre....
Jeg får SÅDAN en trang til at komme hjem og male grå døre og ikke mindst finde gamle døre til min spisestue hvor det bare er en "grim" moderne glasdør.

Dejligt...
Vis noget mere...Jeg er vild med dit hjem :)

Karen

My home is my Castle sa...

Hei :)
Det ligger noe til deg inne hos meg ;)

Ha en fin dag
Klem,Kari