mandag 12. januar 2009

Nytt i butikkenVårnyhetene kommer ikke for fullt riktig ennå, men en veldig spennende ting som allerede har kommet er kunst. Lekre bilder som passer til en lys innredning. Klikker du på bildene, kommer du inn i nettbutikken. Vil du se litt flere av arbeidende til kunstneren, kan du gå inn på denne bloggen
Alle bilder kan bestilles etter ditt ønske mht størrelse, farge, fotomotiv og eventuell tekst.


Et eller flere bilder i denne serien skal jeg helt sikkert ha på min egen vegg. Er så glad for å se noen bilder som er helt hvite.


Det har en antikk glød, ser nesten ut som en marmorplate med massevis av patina.
Et eksemplar av dette, men med tekst, er bestilt til en person i livet mitt som har en anledning snart (jeg sier ikke mer, for det har vært tilfeller av bloggsnoking av nysgjerrigperer før bursdager og juler og andre dager). Jeg skal vise det her i bloggen når gaven vel er overrakt.Disse er også favoritter hos meg. "Marmorert" bakgrunn med hvite bokstaver som står litt ut fra lerretet: la vie og l´amour (livet og kjærligheten).
Man kan også bestille med egen tekst, kanskje har du et favorittord eller ordtak som du gjerne vil ha på? Jeg liker veldig godt tanken på kunstverk som er laget spesielt til en person og som reflekterer noe som er viktig for denne personen.

Jeg vet godt hvilke ord jeg ville valgt, men det må også være hemmelig litt til.

Småspennende ting skjer i butikken snart. Jeg kan ikke røpe noe ennå, så du får følge med her i bloggen:)

Klem

3 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei Ragnhild, og godt nytt år!
Disse bildene var vakre og nostalgiske! Likte godt at de også kan bestilles med henhold til eget ønske, du har helt rett; det gir et mer personlig preg over det hele og er en absolutt fin gave å gi bort!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem Beth

Christine Louise sa...

Utrolig vakre bilder da :) Og du har så masse flott på hjemmesiden din. Lett å drømme seg helt vekk der :) God klem til deg..

My home is my Castle sa...

Disse var nydelige...
Jeg savner og hvite bilder, de fleste er noen fargeklatter ;)

Klem,Kari