mandag 26. januar 2009

Hvit mat


Jeg skulle ønske det var mer hvit mat som smakte godt. Som du kanskje vet så elsker jeg hvitt og skulle gjerne hatt et helt hvitt hjem, og her skulle jeg gjerne servert helt hvit mat. Jeg elsker torsk og risgrøt, men hva er vel grøten uten sin kanel eller torsken uten fargerike grønnsaker, og trenger ikke begge en gul smørklatt?
Jeg liker hvitost, men jeg må innrømme at med reddik og agurk, blir det kjedelige smørbrødet ganske mye mer spennende; både utseendemessig og på smak. Er det slik at med mat er det farger som teller? Smaker rett og slett farger bedre? Jeg tror det, men håper at det ikke er overførbart til interiøret; jeg kan leve med reddik og agurk på brødstykket mitt, men jeg er ikke klar for å ta fargene av tallerkenen og ut i stua...


Klem

PS: Har du lyst til å følge med på bloggen min så kan du abbonere på innleggene mine via Bloglovin´i menyen til høyre. Dette abbonementet er helt anonymt. Du kan også følge bloggen via Blogger, også i menyen til høyre under overskriften "Faste lesere", her kan du velge om du vil være en anonym følger eller om du skal vises med bilde.
Velkommen skal du være:)

4 kommentarer:

Christine Louise sa...

Hehe, hvit mat hadde vært noe :) Smørbrødene dine så forresten veldige gode ut :)

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Hvit mat hadde vært skikkelig kjedelig. Men det hadde unektelig tatt seg bra ut.

Klem fra Ida

Mitt hvite hus sa...

He he he herlig innlegg. Kunne vel blitt litt kjedelig i lengden kanksje
Nyt dagen Klemmer Kerstin

M sa...

Forslag fra samboer som løser problemet ditt: melisglasur. Problem: passer ikke sammen med så mye middagsmat. Men du kan lage fiskegrateng med makaroni og steke i vannbad? Kanskje.. Eller skrape av det gyldne lokket.Fiskepudding kanskje. Fiskeboller i hvit saus. Pasta er hvit. Ostesaus er hvit. Blomkål er også hvit. Og torsk som du sier, og vannkastanjer, og kanskje noen asparges. Ris er jo hvit. Du vil nok få litt ensidig kosthold, men det er fargen som teller ikke sany. Du kan jo bryte det opp med en frisk selleristang en gang i blant.

Selv liker jeg maten bedre hvis det er noe rødt der, av en eller annen grunn?