torsdag 18. juni 2009

Ny logoNy butikk og dermed ny logo: eller litt oppfreshing av fonten i logoen. Hva synes du? Ny variant over, gammel under. Selv har jeg den øverste varianten som min favoritt, og den ligger allerede ute i nettbutikken og vil bli brukt på alt av materiale med logo framover, både i nettbutikk og butikk i Horten.

New shop, hence new logo. At least freshing up the logo font. What do you think? The new one you can see above, the old is belowe.
Me, my self, is in favour of the newest version and it`s already the headline of my webshop, and will be used everywhere a logo is neaded, both in the webshop and in the "real" shop.10 kommentarer:

Milla-Brabo sa...

Hei, det er 3 ulike logoer i bloggen din, en i headingen, en over og en under innlegget. Jeg liker den underste best - synes den er "renest" :-)

Heidi sa...

Jeg likte godt skriften i den nye logoen. Er ikke språkkyndig, men "appostroffene" går den ene veien i den gamle: é, og den andre veien i den nye: è. Det er vel en forskjell i hva som er riktig...

Crème sa...

Hei Heidi: jo du har rett i at apostrofene er forskjellige veier: den nye er riktig. Da vi lagde den gamle logoen var det ganske mye om og men og da resultatet kom var det egentlig meningen at den bare skulle være oppe i kort tid, og siden jeg hadde mast og mast på smådetaljer, gadd jeg ikke plage han som hjalp meg med dette med noen dumme, små streker over e`ene. Men nå har den gamle vært i drift i 9 mnd, så nå er det deilig å få apostrofer rett vei og ikke minst riktig skrifttype.
Klem fra meg:)

Lavande sa...

New logo looks more french- i like it very much! Wish You best with the real shop:)

små og store drømmer sa...

jeg likte de øverste av de to :)

små og store drømmer sa...

den øverste. hehe

Lunalu sa...

jeg likte veldig godt den nye logoen. Den gamle er jo stilren og fin, men den nye er på en måte mer sjarmerende og har litt sånn fransk stil over seg!

Landlig eleganse sa...

Hei!
Synes den nye logoen er veldig fin! Nydelig skrift!

Gratulerer med åpning av ny butikk! Hvis jeg er i Horten en gang, vet jeg hvor jeg skal!

Mvh Mette

Maja sa...

Flotte logoer!
Likte den siste best;)
Klem fra Maja

Anonym sa...

Hei, Jeg må bare spørre deg, hvor får du talk i matriell med logo på, jeg tenker spesielt på de lappene du kan henge rundt produktet med logo på, gavekort med logo osv.?