torsdag 18. juni 2009

Roser

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og mail etter forrige dagens roseinnlegg. Moro at så mange falt for den vakre rosen i bildet. Hva bildet ikke forteller noe om er at rosen i tillegg til å ha vakker farge, full form med mange kronblader, også dufter vidunderlig! Og holder seg ganske bra som avskåret.
Og så til det som så mange ønsker å vite: rosen kalles Constance Spry. Og den kan absolutt anbefales: jeg plantet min for tre år siden og den har både vokst og trivdes i den tiden: ikke noe tull og ingen sykdom eller skadedyr. Den gjenblomstrer riktignok ikke, men har et overveldende blomsterflor som varer lenge.
Thanks som much for all nice comments and mails regarding the rosephotos posted some days ago. Great that som many fell for the pretty rose in my photo and from my garden. I want to add that on top of a beautiful shape, the rose also has a wonderful scent.
And what many wants to know: the rose is called Constance Spry. I recommend it strongly: it is hardy, lovely shaped and makes no fuzz (at least not in my garden:). It does not repeat, but its has a rich flowering that lasts long.
Have a flowering day. Hope the sun shines on you:)
Ha en blomstrende dag . Håper at solen skinner på deg:)

3 kommentarer:

Tanja sa...

Jeg kan godt forstå hvad du skriver, men jeg snakker ikke din sprog...unskyld. Din Blog er rigtigt dejligt, jeg kommer gerne igen forbi for at kigger på dine nye billeder. Jeg er tysker og har siden nogle måneder også en blog på nettet. Kærlig hilser Tanja

Margrethe sa...

Constance spry står på ønskelisten min! Og der har den stått i noen år. Endelig har jeg plass til den, men finner den ikke. Men en vakker dag skal den stå i hagen min å dufte også. Det må være en av verdens vakreste roser. At den kun blomstrer om sommeren tilgir man den lett :)

Hilsen Margrethe

Mamma Millan sa...

hej hej!

~~♥ TREVLIG MIDSOMMAR♥~~
& massor av kramar
önskar
~~♥Mamma Millan♥~~
~~~¨♥♥♥¨~~~