lørdag 20. juni 2009

Frognerparken


Forrige helg var jeg en liten tur i Frognerparken. Og selv om jeg har vært der mange ganger før, så blir jeg alltid så imponert, det er så vakkert og det er alltid større og flottere enn jeg husket. Jeg tok noen få bilder av noen av statuene etter Gustav Vigeland, og disse bildene vil jeg gjerne dele med dere.
Nyt.
Og ta turen innom Frognerparken neste gang du er i hovedstaden. Den er vel verdt et besøk. Her kan du lese mer om parken og her ligger en link til Vigelandsanlegget.

Last weekend I visited the Frogner Park in Oslo. And yet I have been there many a time before, I always get so amazed, it is so beautiful and the park is always larger than I remembered.
I shot a few photos of some of the sculptures by Gustav Vigeland, and I would love to show thes photos with you guys.

Enjoy.
And if you are ever in the neighbourhood, you shoukd visit the park, it is wll worth your while. This is a link to an article about the park, and this is a link to an article about Gustav Vigeland, the sculpturer.
8 kommentarer:

jess1 sa...

Enig med deg at frognerparken er en fantastisk plass,nå er det mange år siden jeg har vært der,så vi skulle absolutt ha tatt med ungene dit.

Flotte bilder, dette er sommer for meg,var alltid her i feriene da jeg var lita ;o)

Kirsten sa...

Fantastisk park - har selv været der, godt nok for mange, mange år siden... det er desværre ikke så ofte, vi er i Norge. Men har haft familie deroppe, engang for mange år siden...

hverdagsgodteri sa...

Flotte bilder! Jeg også er veldi glad i Vigelandsparken og blir imponert hver eneste gang jeg er der. Var der i fjord med de tre barna mine, og håper vi får tatt turen i år også.:)

Margrethe sa...

Mange år siden sist jeg var der, men jeg er helt enig med deg. Virkelig imponerende flotte statuer!

Ha en fortsatt fin helg. hilsen Margrethe

Sivs hus sa...

Hei, Ja helt enig. Jeg bor heldigvis like utenfor Oslo og bruker Frognerparken som en herlig lekeplass. Sommerklem Siv

A.C. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
A.C. sa...

I love Norway!!! I went about a year ago and fell in love with Oslo. I have wish I could have had more time to visit...speaking of my trip: http://fleurdemur.blogspot.com/2009/05/alt-for-norge.html

I have some photos up here from it! I just couldn't get enough!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色