lørdag 28. februar 2009

Valgets kval


Til gangen (som kanskje aldri blir ferdig) har jeg tenkt å bruke gammeldagse strømbrytere. På siden til svenske Byggfabriken, som jeg hadde innlegg om for noen uker siden, har jeg funnet denne sorte bakelittbryteren


og denne hvite bryteren i porselen. Og her er dilemmaet mitt: hva skal jeg velge? Jeg elsker jo hvitt. På den andre side: i huset her har det originalt vært svarte brytere, og det er jo veldig fint med små svarte kontraster til alt det hvite.
Ja, dette er jo ikke en viktig sak å ta stilling til, men for meg har dette blitt et hjernenummende problem. Jeg klarer ikke å bestemme meg. Hva synes du?

Klem

3 kommentarer:

Lindas hus sa...

Synes absolutt du skal velge den svarte!!!!Blir en fin kontrast til alt det hvite. Og i fra gammle tider pleide vel disse å være svarte. Jeg gikk på en veldig gammel skole på barneskolen og jeg husker vi hadde sånne svarte brytere...!!!Så du tok meg tilbake til gode minner når jeg så disse!Hadde helt glemt dem!!!!Lykke til med valget!

Anonym sa...

De svarte! Ikke tvil. De var finere enn de hvite og det er fantastisk med litt kontrast til alt det hvite! VELG DE SVARTE!!! ;)

Jorid + NOE Blog sa...

Disse bryterne minner meg om hjemme på gården der foreldrene mine bor! De sier virkelig sitt :-)

Klem jorid