torsdag 5. februar 2009

Vinneren er...
... Aase i Aases fantastiske verden


Gratulerer til deg, Aase.

Og tuuusen, tusen takk til alle dere som har lagt igjen så søte kommentarer både på konkurransen og ellers. Jeg er helt overveldet over responsen! Tenk at det var nesten 200 som deltok i trekningen! (Puuuh! det var litt av en jobb å skrive alle lapper og klippe..) Jeg bruker denne anledningen til å sende en stor takk til dere alle.


Spesielt morsom og hyggelig var det at jeg nå har fått øynene opp for flere nye blogger som jeg ikke kjente til fra før, at jeg har fått kontakt med noen gamle venner fra det virkelige liv og at flere utenlandske bloggere har deltatt. Så konkurransen var ikke bare veldig moro, men også en fin måte å utvide min horisont på:) Hm, kanskje må vi gjenta dette snart?:)

Jeg ville så gjerne vært flinkere til å svare tilbake til dere, men jeg har en lei tilstand i nakke og skulder og får egentlig ikke lov til å skrive i det hele tatt (gjør noen untak for å lage korte bogginnlegg) så jeg håper dere tilgir meg for det. Men klikke kan jeg, og jeg skal nok klikke meg rundt til alle som legger igjen spor her inne og så kan jeg sende hyggelige tanker til hver og en av dere:)

Stor klem,


8 kommentarer:

aase sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhh, dette skulle jo bli min dag alikevel!!! Dagen startet nemlig ikke bra, traktoren vår punkterte og det fører til endel merarbeid med hensyn til snå ja!!!

Så kommer jeg, etter et besøk hos tannlegen, på jobb å sjekker "nettet" en liten bloggrunde før jeg starter!! Hva finner jeg jo verdens mest kosleige hilsen her fra Ragnhild!!!! Jeg har vunnet konkurransen hennes!!! UTROLIG, jeg er jo nesten i sjokk jeg, det er vel ikke jeg som er så heldig, joda!!!!!!

For en uke det blir, vunnet og bloggtreff på en uke!!! Kan det bli bedre??????

Jeg må bare få lov å si TUSEN TUSEN takk Ragnhild!!!!!!!!!
å jeg lover dere bilder av piknik så fort det lar seg gjøre!!!!!!!!!!

Juhujuhujuhujuhu!!!

aase sa...

Det skal selvsagt stå snø!!!!!Ble litt ivrig her!!

Eddan sa...

Ett stort GRATTIS till den lyckliga vinnaren :-)!

Kram från Anette

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Gratulere aase :)
eg hadde vel ikkje tru på at eg hadde so mykje flax at eg ville vinne sia eg nett har kjøpt den kurven i butikken din :) venta på den korti som helst no....gleeeeeda meg :)
god betring med nakke/skulder!!
Klem Marny :)

Hanna sa...

Grattis till vinnaren!

Hoppas du blir bättre i nacken!
Ha d gott!
Kram Hanna

Hemmalycka sa...

Grattis till vinnaren.
Kram Åsa

Hege-Annie Simonsen sa...

Gratulerer til den heldige vinner! :o)

supermamma sa...

Grattis til vinneren.:)