tirsdag 7. april 2009

Bokstaver


Å bruke bokstaver som et dekorativt element i innredningen er noe jeg virkelig liker. Jeg har funnet fram flere bokstaver som har fått plassen sin på forskjellige steder i huset. Sorte bokstaver er min favoritt, jeg liker godt kontrasten mot alt det hvite. Over ser du en H som har funnet sitt sted i tallerkenrekka i spisestuen, blant kopper og kar.


På kjøkkenet er B2, det skulle kanskje vært B12??? 1-tallet glimrer med sitt fravær i samlingen min, så B2 får bli B2, det trenger jo ikke å bety noe, ikke sant?

Disse hvite bokstavene er jeg også veldig fornøyd med. Bildet er tatt for en tid tilbake, før gangen ble revet og hyller tatt ned. Nå kan jeg glede den som blir lei av alt maset med den nedrevne, men ikke oppussede gangen, med at i påsken kommer det til å skje ting der. Forhåpentlig betyr det at jeg kan vise til noe konkret isteden for å mase om "gangen som skulle vært pusset på". Følg med..:)En R, (for Ragnhild?) hviler som prinsessen på erten på min samling med fine broderier.


Jeg liker også bokstaver i tekst i innredningen. Her er et skilt til tesalongen.
I morgen skal du få se en annen tekst som pryder mitt hjem, så kom innom igjen da:)

6 kommentarer:

Hanna sa...

Så fint!
Hanna

MarnyAlice sa...

hei :)
eineg med deg! bokstavar er kjempefint i innredning. slike svarte som du har har eg og, og desse store i patinert tre er so fine :) har M en min i slik :)
håpe du får ei fin påske :)
Klem :)

Frk. T sa...

Hei Ragnhild!

Så fine bokstaver du har pyntet med rundt omkring, likte også skiltet ditt , med teksten "SALON de THE"..

Selv har jeg hatt helt dilla på wallwords en stund!: )

Ha en herlig psåke videre,

Klem Frk T

My home is my Castle - by Kari sa...

jeg liker og bokstaver i interiøret og kunne absolutt tenke med flere. Har bare en... foreløpig ;)
Blir moro med ny gang. Gleder meg til å se :))

Jeg stikker innom imorgen og jeg ;)

Klem,Kari

Carpe Diem sa...

Enig i at bokstavar er fint. Har ingen her i huset da, bortsett navnet til minstejenta på døra hennar... Kanskje ereg skulle ønske meg nokre?

Ha ei flott påske.

Britt Eva sa...

Så fint med bokstaver - enig med deg i at det er fint med sorte blandt alt det hvite. Jeg kom på her en dag at jeg har noen bokstaver som har hengt på huset til min farmor og farfar. De må jeg stupe på loftet og se om jeg finner. Ha en fin påske.