onsdag 1. april 2009

Rosa fest


Vel er det 1.april, men dette er ingen spøk. Den rosa festen ble virkelighet og faktisk veldig søt og pen, og ja; jeg var svært fornøyd med fargetemaet etterhvert. Her får du se noen bilder fra festforberedelsene. Over er godteposene, alle i rosa, røde og hvite nyanser. Innholdet er også i disse fargene: alt matcher:)
Det røde skulle egentlig ikke være med, men jeg syntes det tilførte litt dybde til fargespillet og er superfornøyd med kombinasjonen.


Her ser du samspillet mellom godtepose, viftene og et glass med rosa sukkerpyntet kant og rosa sugerør.


Sukkerpynten er laget ved å dyppe kanten av glasset i eggehvite, deretter i rosafarget sukker(sukker med et par dråper konidtorfarge i). OBS: leppene som kommer i berøring med fargesukker tar farge, så sugerør kan være en god idè (det lærte vi nemlig etter en annen fest der fargetemaet var blått! veldig gøy, men det er ikke alle som liker nye farger på leppene sine)
Rundt stetten rosa silkesløyfer med navn på hver av festdeltakerne, det er jo fint å kunne holde glassene fra hverandre + fint med rosa sløyfe;)Dører og døråpninger er behørig pyntet med vimpler i rosa, hvitt og rødt. Hadde lenge tenkt å sy vimpler av stoff, men syntes det ble litt mye innsats bare for en liten fest. Vi valgte derimot en veldig enkel løsning: vimpler av mønstret papir, stiftet på et gaveband: veldig, veldig enkelt, pris- og tidsoverkommelig og jammen ble det ganske pent også.
I morgen kommer flere bilder fra bordekning og andre rosa arrangermenter, jeg ble nemlig så fornøyd med det rosa at jeg må vise det fram flere ganger;)

7 kommentarer:

Nostalgia sa...

Så lekkert ! Riktig en prinsessebursdag :-), og masse gode tips !

Ha en deilig kveld,
Klem, Nostalgia

Carrin sa...

Psssssst; sjekk bloggen min!
Sykrakken æ nevnte her tidligere e ferdig! :)

Verden har heilt sikkert sett finere sy-krakk....men men :)

Sivs hus sa...

Hei, Åh så herlig rosa fest. Perfekt for små og store som liker det romantiske:-) klem Siv

Nr. 5 sa...

Heisann
Så flott det ble. Bra tips til en kommende 3årsdag :)

Klem fra nr. 5

Frk. T sa...

Hei Ragnhild!

Oii, så fint det ble!! Takk for flotte bilder og gode tips!

Ha en fin kveld,

Klem Frk T

Lenemora sa...

Herlig med rosa synes jeg, gleder meg til å se mer imorgen!

moni sa...

dette var gode tips til prinsessebursdag! Skal lagre mange av ideene til min prinsessa skal feires:) Takk for herlig inspirasjon nok en gang! Ønsker deg en fin onsdagskveld:)