tirsdag 28. april 2009

På marked i Italia


Da jeg var i Italia forrige helg, kom jeg over flere hyggelige antikkmarkeder med superfristende ting. Madonnamaleriet skulle jeg gjerne hatt med meg hjem.


På markedene var det en lett blanding av skikkelige antikviteter og ting som minnet mere om lopper: mange supre funn kunne gjøres i begge kategorier.


Desverre er prisnivået på disse markedene ganske høyt. Og enda mer desverre så reiste jeg med bare en ganske liten veske som allerede var full av min souvernir fra Venezia og et annet funn (som jeg snaaart skal vise her:), så jeg fikk ikke tatt med meg så mye som jeg kunnet ønske fra markedene. Men jeg ble ganske inspirert til å dra tilbake, så du skal ikke se bort i fra at jeg reiser nedover snart med en stor, tom koffert for å hanke med meg både madonnabilde og en liten kommode:)


Eller denne servanten/kommen: vet ikke helt hva det kalles men den var helt i min smak og jeg skulle gjerne funnet en plass til den i mitt hjem..


Eller kanskje antikke handmalte fliser til det neste baderommet mitt..?
Her kunne jeg jammen gjort mange fine funn, men det får bli til neste gang...
Jeg har så dårlig tid for tiden, at jeg ennå ikke har fått fotografert de fine funnene jeg fyllte min lille veske med, som jeg har lovet. Men jeg lover igjen at jeg skal få gjort det snart, snart, så her er det bare å følge med i dagene framover;)

8 kommentarer:

tinemor sa...

Du og du så mye fint det var der da!
Noe annet enn Norske loppemarkeder ja
;-)
Kos deg videre.
Og ha alltid minst en, helst to tomme kofferter med på reise....
Klem

fru rosa sa...

Å, jeg bare elsker den hvite ovale kommoden eller hva det var. Den var helt nydelig! Gleder meg til å se tingene du hadde med deg hjem. :)

My little footprints sa...

Åh.. jeg blir inspirert selv til å dra nedover til Italia! Forstår godt at du kunne tenke deg å ta med deg madonna bilde, det var nydelig! Og servanten vet jeg at jeg hadde funnet en perfekt plass til! ;) Søstra mi fant en servant i fjor, ikke maken, men en servant som var gammel og fin! Jeg så ikke hva som var fint med det samme, men forstod godt potensiale når hun hengte den på veggen! Den ble jo så vakker!!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem Beth

BROCANTE sa...

Løsningen er å kjøpe seg et hus - lagre ting - og så kjøre bil til og fra en gang i mellom..... Herlige markeder i Frankrike også. Du må nok litt bort fra "allfarvei" i Italia også.

My home is my Castle - by Kari sa...

Oi...
Den servanten skulle jeg gjerne hatt jeg og :)
Så moro å gå å kikke sånn :))

Klem,Kari

Livs Lyst sa...

Oi ja... her var det mange fine ting. Høres gøy ut og bare gå og se også. Tipper du hadde en fin tur!!

Hilsen Ljo

minishabby sa...

Her var det mye fint! Skjønner godt at du sleit med dra fra disse fine tingene. Vaskekummen var bare superfin.
Ha en flott dag.
Klem fra Elin!

salige lavendel sa...

Heldig du er som har vært på marked i Italia. Synd prisene var høye, det gjør jo morroa litt mindre.Kommen du fant skulle jeg kjapt funnet en plass til her hos meg :) den var rålekker!