søndag 12. april 2009

Gave til meg!


For en tid tilbake var jeg så heldig å vinne trekningen hos Lisbeth sin lille verden, og for noen dager siden kom disse nydelige tingene med posten. En oppskriftsbok og et fantastiske nydelige kjøkkenhandkle med brodert monogram. Tusen takk, kjære Lisbeth! Dette var virkelig hyggelig av deg og jeg så utrolig glad for at jeg ble trukket ut!


Oppskriftsboken er full av fine bilder og har til og med praktiske lommer der man kan legge lappene med oppksrifter man ennå ikke har rukket å skrive inn i boken, perfekt for meg for tidligere har jeg hatt flere løse ark enn oppksrifter innskrevet i bok. Nå har jeg imdlertid tatt et skippertak og allerede skrevet inn de aller, aller fleste oppskriftene jeg har samlet. Jeg ble så inspirert av denne skjønne boken og vil gjerne ha alle mine beste oppksrifter her så fort som mulig.
Kjøkkenhandkleet er rødrutete og har en original fasong med topp med handbrodert monogram. Jeg er skikkelig takknemlig for at du vil gi bort noe så fint, Lisbeth, og ikke minst takknemlig for at jeg er den heldige. Tusen, tusen takk igjen:)
Nå er det ikke lenge til neste trekning skal være her hos meg, så om du som er innom vil vinne noe fint så får du sjansen her om du kommer igjen om noen dager...
Ha en kjempefin avslutning på påsken:)

4 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så det var du som ble den heldige vinneren :))
Helt fortjent Ragnhild :))) På tide du får gave du og du som gir bort så mye ;))
Gratulerer masse med den nydelige gaven :)

Klem,Kari

Livet er heeerlig sa...

Så fantastisk flotte ting du fikk, utrolig kjekt å vinne hos Lisbeth.
Så flott du har pyntet til påske, synd den snart er over...
Ha en fortsatt finfin påske
*Siv*

Kerstin sa...

Gratulerer så masse med gaven... ja den er flott og du fortjente den virkelig =)

L'occitane sa...

Du er heldig du! Den premien var jo sååå fin. Meldte meg på jeg også, vi var mange som gjerne ville vinne den ja... Gratulerer! :)kos deg masse med gevinsten din.
klem