onsdag 8. april 2009

Skriften på veggen


Som en oppfølger til gårsdagens innlegg om bokstaver har jeg i dag gjenskapt teksten som var i spisestua før vi rev ned gamle plater og la nytt panel. Syntes jeg måtte ha litt puslerier å holde på med i påsken.
Denne gangen har jeg skrevet med lys grått, forrige gang var det lyst grå-blå. Veldig fornøyd med fargen, den går liksom til alt. Bonheur er fransk for lykke, og jeg synes det skal drysse litt lykke ned over den som går over dørstokken til kjøkkenet mitt. Ikke det at jeg kokkelerer så dårlig at man trenger mer lykke for å holde det ut (tror jeg, da..), men lykke kan jo være godt å ta med seg på sin ferd og så er det jo et fint ord, både på norsk og på fransk.


Med kjøkkendørene åpne, ser vi inn i kjøkkenet, på kokesonen og ventilatoren som jeg er så fornøyd med. På bildet under ser du hvordan det er med dørene igjen og du får et glimt av den arvede lysekronen min, den er jeg også veldg fornøyd med. Jeg er dessuten superfornøyd med veggordet mitt. I det hele tatt er jeg visst en fornøyd person i disse dager og i morgen, eller i overimorgen, skal jeg sette i gang med å pusse opp gang og trapp, og det er jeg også veldig fornøyd med:).


Teksten er sjablongmalt. Jeg får ofte spørsmål og mailer om hvor jeg kjøper sjablongene jeg bruker rundt forbi i hus og på ting. Sanneheten er at jeg ikke kjøper dem, men lager dem selv. Og det er ikke vanskelig. Faktisk kommer jeg nok ganske så snart til å ha et inlegg her på bloggen med en oppskrift på hvordan man kan gjøre det selv, og så blir det slutt på ferdigkjøpte og dyre sjablonger for alle som vil ha sin egen skrift på veggen;)

8 kommentarer:

Jorid ღ sa...

Nydelig!
Har selv en del veggord rundt om i huset :-)

Påskeklem Jorid

siren sa...

Nydelige veggord, så flink du er! Gleder meg til du kommer med oppskriften på hvordan man lagre slike :)

charm design sa...

Så utrolig fint det ble,nydelig farge.

A-mora sa...

Så fint det ble. Fargen ser dus og delikat ut:))

Husker huset ditt fra Boligpluss.
Du har et nydelig hus:))
Ha en fin kveld:))

My home is my Castle - by Kari sa...

Helt nydelige bilder hos deg som alltid :)))
Skal bli spennende å se oppskriften til sjablongene ;)

Klem,Kari

Evans sa...

Hej! Tittar in och önskar dig en GLAD PÅSK/Eva

Frk. T sa...

SÅ fint det ble, Ragnhild! Enig med deg i at fargen var lekker og allsidig.. Gleder meg til oppskrift på "hvordan lage sjablonger selv"!: )

Ha en fortsatt fin påske,

Klem: )

www.mixbiks.blogspot.com sa...

Så fint du indretter!