torsdag 2. april 2009

Mer rosa fest..


Med rosa og røde roser, rosa pynt på glass og rosa godteoposer og med rosa godteri ble det en skikkelig rosa fest. Noen av gjestene hadde tilogmed kledd seg i rosa, så temaet ble gjennomført ganske så grundig.


Bordet ble dekket med hvit duk og hvitt servise, men med godteposer, vifter, sukekrkant på glassene, rosa sløyfeband og rosa blomster,ble det nok rosa.

Maten fikk ikke være rosa. Selv om jeg lenge vurderte å "miste" en flaske med konditorfarge ned over kakebordet, kom jeg til at det ble nok rosa som det avr og at naturlig mat er det beste.

Med rosa, røde og hvite ballonger i vinduet og spredd utover gulvet ble det full lek fra det øyeblikket det kom barn inn i stua. Og gjestene fikk, som ventet, bruk for de rosa viftene til å kjøle seg ned med.
Alt i alt ble festen både veldig rosa og en stor suksess! Men, nå blir det nok ikke mer rosa her på en stund:)

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Herlighet så fint da...
Klemmer

Linda sa...

Så vakkert og gjennomført!
Ikke rart at denne festen ble en suksess :o)

Stine sa...

Kjempesøtt bord! Du, de stetteglassene dine, er det Pokal-glass fra IKEA? Var der her om dagen, men fant ikke de med stett, og heller ikke på nettet. Frykter at de har sluttet å selge dem :o

Eva Mari sa...

Så lekkert og råååsa, da!
Gjorde seg med de røde rosene som satte fart i det lyse!
Knallfint, - du er flink!
Klem fra meg :)

Strikkelines sa...

FINSESTE SELSKAPET Æ HA SETT....

paula sa...

så vackra roser
ha det bra

Tina sa...

Nydelig...utrolig flott. At det går an å gjøre det så smakfullt med rosa, uten at det blir "glorete" eller for "sukkersøtt". Har en kollega som elsker rosa, så denne linken sendes øyeblikkelig til henne for inspirasjon :-)

Klem Tina