onsdag 15. april 2009

Kunst i butikken

Litt nytt i butikken har vi fått i løpet av påsken, nemlig noen urlekre kunsverk. Dette nostalgiske er min favoritt, skal forsøke å få en plass til det når jeg er ferdig med gangen (ja, nå kommer det snart noen underveis-bilder:) Synes dette er så fint, for det er jo både hvitt og nostalgisk, akkurat som jeg liker det. Du kan se mer av dette maleriet her
Det er bygget opp i flere lag, noe som gir en litt "tykk"overflate. Kronen er belagt med sølv, en detalj jeg bare elsker.


Dette hjertemaleriet er også superfint! Jeg elsker ting med tekst, hjerter er aldri feil og fargene er også superfine i dette bildet. Du kan se mer herBilledcollager i gamle rammer. Veldig nostalgiske og fine, helt riktig for shabby chic innredning. Se mer her.
Nå venter vi inn enda flere nyheter i dagene som kommer og det er alltid gøy. Dessuten er det kanskje i ferd med å skje noe superspennende med butikken. Det er så spennende at jeg nesten bare må røpe det. Men enda blir jeg nødt til å holde syv segl på mine lepper, for det er ikke 100% sikkert ennå...
Hvis du vil være blant de første som får vite butikkhemmeligheten min, så får du følge med her, vet du...:) Ja eller melde deg på nyhetsbrevet i nettbutikken, klikk her.
Ha en superspennende dag videre:)

3 kommentarer:

magista sa...

Det hjertet likte jeg godt. :) Vil gjerne oppfordre deg til å lage en step-by-step-forklaring på bestemorrutene til teppet ditt, jeg. Så det var så mange som ønsket å kunne det, og er selv en av dem. Likte for øvrig de med hvitt senter best, kontrasten gjorde seg veldig. Har brukt mange av tipsene dine, du er virkelig god til å forklare på en lettfattelig måte så man ikke kan misforstå. En perle i bloggverdenen.

Monika sa...

Hei! Jeg bare simpelthen ELSKER butikken din! Det er så mye fint,man har jo lyst på alt vet du;-) koselig blogg også, mye inspirasjon å hente her:)

cj sa...

Try http://golf-buddy.blogspot.com/