lørdag 20. juni 2009

Frognerparken


Forrige helg var jeg en liten tur i Frognerparken. Og selv om jeg har vært der mange ganger før, så blir jeg alltid så imponert, det er så vakkert og det er alltid større og flottere enn jeg husket. Jeg tok noen få bilder av noen av statuene etter Gustav Vigeland, og disse bildene vil jeg gjerne dele med dere.
Nyt.
Og ta turen innom Frognerparken neste gang du er i hovedstaden. Den er vel verdt et besøk. Her kan du lese mer om parken og her ligger en link til Vigelandsanlegget.

Last weekend I visited the Frogner Park in Oslo. And yet I have been there many a time before, I always get so amazed, it is so beautiful and the park is always larger than I remembered.
I shot a few photos of some of the sculptures by Gustav Vigeland, and I would love to show thes photos with you guys.

Enjoy.
And if you are ever in the neighbourhood, you shoukd visit the park, it is wll worth your while. This is a link to an article about the park, and this is a link to an article about Gustav Vigeland, the sculpturer.
















7 kommentarer:

Jeanette Jess1 sa...

Enig med deg at frognerparken er en fantastisk plass,nå er det mange år siden jeg har vært der,så vi skulle absolutt ha tatt med ungene dit.

Flotte bilder, dette er sommer for meg,var alltid her i feriene da jeg var lita ;o)

Kirsten sa...

Fantastisk park - har selv været der, godt nok for mange, mange år siden... det er desværre ikke så ofte, vi er i Norge. Men har haft familie deroppe, engang for mange år siden...

hverdagsgodteri sa...

Flotte bilder! Jeg også er veldi glad i Vigelandsparken og blir imponert hver eneste gang jeg er der. Var der i fjord med de tre barna mine, og håper vi får tatt turen i år også.:)

Margrethes hus og hage sa...

Mange år siden sist jeg var der, men jeg er helt enig med deg. Virkelig imponerende flotte statuer!

Ha en fortsatt fin helg. hilsen Margrethe

Sivs hus sa...

Hei, Ja helt enig. Jeg bor heldigvis like utenfor Oslo og bruker Frognerparken som en herlig lekeplass. Sommerklem Siv

A.C. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
A.C. sa...

I love Norway!!! I went about a year ago and fell in love with Oslo. I have wish I could have had more time to visit...speaking of my trip: http://fleurdemur.blogspot.com/2009/05/alt-for-norge.html

I have some photos up here from it! I just couldn't get enough!