tirsdag 17. mars 2009

Et annerledes oppdrag

Jeg har nylig fått et litt morsomt og annerledes oppdrag. Som du kanskje vet så elsker jeg å planlegge og styre og ordne. Oppdraget er å arrangere en ROSA(!) fest. Ja, jeg vet; et ganske overraskende oppdrag til en som gjerne skulle servert torsk og risgrøt i barneselskap, bare for at maten skal matche interiør og festdekor (som i en ideell verden skulle vært hvitt!)
Men skal det absolutt være rosa, så skal det være rosa, og skal det være fest, så skal det være fest...
Første skritt var å live opp litt kjedelige invitasjoner og konvolutter med hjemembakte:) muffins. Enkelt og greit og rosa.
Ikke så verst, eller?! Nå skal jeg ut å handle inn til litt flere rosa ting som må på plass før festen og det skal du få se en annen dag.
Klem

5 kommentarer:

Evas sida sa...

Hej! Vad påhittig och duktig du är. Inte ett helt lätt uppdrag du fått. Var inne o tittade i din webbutik, där fanns det mycket fint, ha en bra tisdagskväll/Eva

Eva Mari sa...

Så artig! Gleder meg til å se mer etterhvert! Flinke du!

Maria ( Idekroken ) sa...

For en festlig utfording! Jeg fikk en utfordring jeg og, for ikke lenge siden. Jeg er gift med verdens beste, og et av hans barnebarn på 5 år, som jeg får være mimmi til, spør meg om jeg ikke kunne lage en kaptein sabel-tann-kake til hans barneselskap. Helt i orden tenkte jeg... helt til han sa at det skulle være rosa. hehe
Må innrømme at det har jeg ikke fått til enda. Blir nok et kompromiss der. Han velger kaka,og jeg fargen :)
Klem

Lenemora sa...

Nyyydelige innbydelser! Lykke til med videre planlegging, gleder meg til å se bilder....

Hverdagen vår sa...

Så fine innbydelser:)
Gleder meg til å se resten.

ha en fin dag

Klem