tirsdag 31. mars 2009

Funn i skapet


Jeg har leenge ønsket meg en skjærefjel av hvit porselen, aller helst en skikkelig gammel en som bærer preg av års bruk og vennlig slitasje og tonne av sjarme. Her om dagen gjorde jeg et slikt kjempefunn og jeg ble så glad og veldig forundret. Glad fordi fjelen jeg fant passet til mine ønsker ned til minste detalj (se det fine mønsteret langs kanten!). Forundret fordi jeg fant den i mitt eget skap; ikke på loppemarked eller i en bortgjemt krok i antikkbutikken, men hjemme hos meg selv!? I et skap jeg aldri bruker, hadde jeg en hel eske med fine funn som jeg helt hadde glemt at jeg hadde.
Sammen med fjelen lå også den gamle, fine skålen fra Egersund, også en ting jeg har ønsket meg lenge.

Det begynner etterhvert å demre for meg at jeg faktisk har kommet over disse sakene ved et lykketreff for noen år siden, men hvorfor jeg har glemt de igjen, er en gåte. Vel, vel, nå er de funnet igjen og jeg ble minst like glad da jeg kom over de denne gangen som sist. Og kanskje ble jeg enda mer overrasket denne gangen, for jeg hadde minst av alt ventet å gjøre nye, fine funn her i mitt eget hus.
Ha en super kveld, alle som er innom:)

10 kommentarer:

Jannicke sa...

Godt å høre at andre også er en smule distre!! haha...

Fine "nye" ting!!
J.

Lenemora sa...

Ha, ha, ja det må man kanskje kalle en liten smakebit på hvordan det kan oppleves å være "gammel og glemsk". Høres nesten gøy ut spør du meg ;-)

Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Lenemora

Carrin sa...

Hehe, så bra!!! :)

Blå-hvit samlemani sa...

Der var du jammen heldig. Må innrømme at det samme skjedde med meg en dag da jeg kom hjem med 5 nydelige tallerker i blått porselen. I et skap på kjøkkenet fant jeg den sjette, en jeg hadde kjøpt mange år tidligere..!!!

Er ikke slike overraskelser herlige?

aase sa...

Så vakkert!! Slike små oppdagelser hjemme hos seg selv er jo bare skjønt!! Billig også!!

Moderncountry sa...

Nei har du hørt!!?? I ditt eget skap?? Noe så vakkert hadde ikke jeg klart å glemme :) , men for en lykke å finne det igjen! De skjærefjølene er så vakre og jeg får håper jeg har lykken en gang i sommer på loppis..Ellers har vi jo House Doctor..

Nydelige bilder alltid her inne, duse og lyse, lekkert!

Klem/Aina

rod i hob sa...

Ha ha -så morsomt då :-)
Kansje sånn me alle burde starta med?? Rydda litt i egne skap og skuffer for å VIRKELIG sett kva som var der?? Eg har en mistanke om at eg kan finna forskjellig "morsomt" Har og masse som eg antagelig burde kasta for lenge siden.....

Anita fra hjerterommet sa...

he he morsomt.. ja hvorfor gå over bekken etter vann....

Lillemor i Hummelsta sa...

Men Oj!! i ditt eget skåp. Hade jag en sån tjusig sak fanns det nog ingen risk att jag hade glömt bort den i ett skåp. Men grattis till gratis-fyndet.
Kram Lillemor

Flaggduken 2 sa...

Vilken underbart fin blogg du har!
En Skärbräda i porslin vill jag också ha...
Kram Petra