søndag 29. mars 2009

Gamle bøker..


..har vært basis i den siste tidens puslerier og jeg har fått mange spørsmål om hvor man får tak i slike sider. Vel, svaret er å finne i gamle bøker;)
Mine sider er hentet fra en gammel bok og et gammelt magasin, som begge var i ferd med å falle fra hverandre. Som den bokelskeren jeg er, og for ikke å snakke om at jeg er gammel norsklærer, så liker jeg ikke å ødelegge bøker og oppfordrer strengt til bevaring der det lar seg gjøre. Men man kan finne bøker som er så ødelagte og der innholdet er av såpass laber litterær kvalitet at det kan la seg forsvare å bruke noen sider.
I nettbutikken har vi for tiden en del gamle bøker, noen klassikere, noen vedig pene, noen med gotisk skrift og noen jeg aldri har sett eller hørt om før. Dette var ingen oppfording til å dissekere disse bøkene, men hvis du vil ta en titt, så finnes de i "Antikkhjørnet" i nettbutikken. Og husk: gamle, pene bøker er utrolig dekorativt i et stilleben.
God lesning:)

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis! till finfin vinst. Du hade allt riktig tur. Fin Blogg du har också
Ha en bra söndagkväll
Kram till dig
AnnaMaria

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

GRATTIS RAGNHILD! Du vant førstepremien hos meg, heldiggrisen, hi hi.
Mailer du meg adressen din på PostLisbeth@hotmail.com

Ha en fin kveld

aase sa...

Gratulerer med premie Ragnhild!! Koselig innlegg her om gamle bøker! Jeg har nettopp stæsjet litt idag jeg, gamle bøker er med her og!!

Malin sa...

Gratulerermed flott premie!!

Enig med deg.. gamle bøker er vakkert,dekorativt og anvenlig.

Ha en deilig kveld.

klem Malin

Inspiration i vitt sa...

Ja att använda gamla böcker i inredningen är så vackert och precis som du säger så kan man använda lite halvslitna böcker till att riva ut sidor och dekorera div saker med.
Kram/Ingela.

Maria sa...

Det er så fint med gamle bøker ;)
Er også veldig glad i det.
Klem Maria fra Idekroken