lørdag 28. mars 2009

Mer påskeverksted..


Disse eggene ble til på tampen av siste dagers påskeverkstedet. De er laget av metallegg, silkepapir og blondeband. Jeg liker best det enkle, nøytrale og helst hvite, så disse er min forløpige favoritt. Da jeg var liten, ville jeg gjerne ha et så stort egg som mulig. Kan huske at det ble litt stusslig med bare bitte litt godterier i bunnen av et stort egg. Poenget med påskeegg er jo at det skal nesten flyte over i det man åpner det, det skal formelig bugne av godsaker. Det finnes to løsninger på det problemet. Den første løsningen er kanskje den enkleste: I et lite egg vil selv litt godteri få det til å se bugnende ut.
Den andre løsningen er den mest fristende: sinnsykt mye godteri vil fylle enhver eggestørrelse til randen.

Selv går jeg for den kjedelige løsningen: nokså lite egg og nokså lite godteri. Det er jo litt lettere å plassere små egg, og som du kanskje vet, så går interiøret foran godtesyke og meganomi her i gården:) Ergo blir det ganske små egg som kan plasseres og være pene. På den andre side får den godtesyke meg etterhvert mange små egg som kan fylles med søte saker..:)


Her ser du hvordan jeg har gjort: To hvite metallegg er sprayet lett med lim. Krøllete silkepapir er klemt på (med krøllete papir blir overlaten liksom litt krakelert). Tilslutt har jeg festet på blondeband, det er festet slik at det ser ut som det ligger rundt hele, men det er egentlig delt slik at egget fortsatt kan åpnes.

Vær så god! Forsyn deg gjerne med noen glaserte mandler:)

2 kommentarer:

Evans sa...

Hej! Vilka jättefina ägg du har gjort, verkligen fina. Ha en bra lördagskväll/Eva

paula sa...

så fint ägg
ha det bra