torsdag 19. mars 2009

Velkommen!I dag står en artikkel i lokalavisen Tønsbergs Blad om to av vestfolds interiørbloggere. Den ene var meg og den andre var Tyras Hus på Landet.
Og siden bloggen min og jeg er litt med, kan det vel hende det kommer noen nye lesere fra lokalområdet innom her idag (selv om det ville være godt gjort å finne fram hit ettersom ingen bloggadresser var oppgitt i artikkelen!:), og til dere som kommer hit for første gang; VELKOMMEN!
Og for nye lesere tenkte jeg at jeg skulle presentere bloggen min litt: dette er en blogg som handler aller mest om INTERIØR.
Jeg som skriver lever og ånder for interiør og kreativitet, og i bloggen viser jeg prosjekter jeg holder på med, gir tips til lure ting man kan gjøre selv og deler erfaringer jeg gjør meg rundt interiør-/kreativitetstemaet.
Bloggen er ment som et sted der man kan finne litt inspirasjon og jeg viser også hva som inspirerer meg. Selv vi interiørfrelste må ha mat og en god bok en gang i blandt, så det hender det dukker opp tips om dette også.

Her får du se steinalderversjonen av avisoppslaget, tatt med vanlig fotoapparat fra avisen:)
Hvis du vil lese teksten, og se på bildene, så kan du finne dem ved å klikke på denne linken.
Da jeg startet å blogge, gjorde jeg det aller mest for min egen del, og tenkte vel egentlig mest på at det var noe jeg skulle holde på med selv. Ikke hadde jeg trodd at jeg skulle komme i kontakt med så mange koselige mennesker med samme interesse for interiør og at så mange skulle lese hva jeg skrev. Det har vært ganske skummelt og i dag var det veldig rart å se fjeset mitt på trykk på papir, men aller mest har det vært utrolig fint og hyggelig å få så mange bloggvenner og at mange leser det jeg skriver. Ikke minst er det superhyggelig å få så mange fine kommentarer og tilbakemeldinger fra dere som er innom her:)
Ca en gang i måneden er det en give-away her på bloggen, en slags konkurranse der leserene som vil kan bli trukket ut til å vinne en fin premie. Akkurat nå, og fram til 31. mars, kan du være med i trekningen av baderomssettet som sees i bildet under. Klikk på denne linken og legg igjen en kommentar på det innlegget, så er du med i trekningen.

Jeg håper du vil kose deg med denne lille bloggen, legg igjen en kommentar til meg om du føler for det og kom gjerne igjen:)
Klem

7 kommentarer:

Lady E sa...

Gratulerer, så koselig at de har laget en repotsje om deg i avisa :) Bloggen din er jo virklelig noe. Jeg blir veldig innspirert :)

Så takk for det :)

Hilsen meg

Christine Louise sa...

Grattis med reportasje i avisen :) Det må være superhyggelig :)

Kle mfra meg..

My home is my Castle - by Kari sa...

Neimen sååå gøy :))
Kjendis nå du hehe.. Flotte bilder ..Håper mange finner veien hjem til bloggen din og ikke minst nettbutikken :))

Klem,Kari

Lenemora sa...

Gratulere med omtale i avisa, tror sikkert mange nye blogere og publikum ellers vil finne frem, selv om nettadressen ikke er nevnt. Gøy å se at det går så bra for deg :-)

Anonym sa...

Nå er saken lagt ut på nettet også.

http://tb.no/article/20090319/NYHETER/395230218/1011/NYHETER

Anonym sa...

Hei Ragnhild. Takk for sist. Lenge siden nå. Så morsomt å lese om deg. Ante ikke at du hadde slike interesser og jobb. Skal hilse fra mannen i huset også.
Hilsen fra Mette M

Eva Mari sa...

Bloggen din fortjener absolutt omtale, - deilig inspirerende!
Så dumt at de ikke hadde satt inn adresse, da..
Klem fra meg