onsdag 11. februar 2009

Med ♥ for gamle hus


Renoverer du et gammelt hus, eller synes du det kunne være en interessant ting å gjøre. Sjekk ut nettsiden til Else Rønnevig, eller Sprossa som hun kalles: http://www.sprossa.no/index.php


På siden er det masse nyttige tips om alt fra renovering, visning før huskjøp og stilguide til hvordan bygge en gammeldags bakerovn. Else Rønnevig er også rådgiver innen bygningsvern og kan hjelpe dersom det trengs.


Allerede som liten ble jeg opptatt av vinduene som husets øyne (og øynene er jo sjelens speil) og uten at jeg husker det konkret, så var nok denne erkjennelsen inspirert av "Sprossa"s engasjement.




Siden har dessuten mange inspirerende og fine bilder. Alle bildene i dette innlegget er lånt fra siden.

Har du noen gode tips om sider til inspirasjon i forhold til renovering og oppussing, eller om butikker eller steder der man får kjøpt gamle bygningsdeler. Alle tips mottas med takk!

Klem

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj vilka underbara bilder :)
Ska genast klicka mig vidare.

My home is my Castle sa...

Jeg var hos Sprossa den gang hun bodde i Villa Snøringsmoen. Vi var på utflukt med interiørskolen og fikk omvisning av henne. Veldig moro og veldig interessant :) Utrolig hva hun har fått til...

Ha en fin kveld
Klem,Kari

H elle K sa...

Hei, nydelige bilder. Jeg vet at i Moss er det en gjenbruks butikk med dører og vinduer, kansje for langt unna deg.. Var også inne på en i Danmark som het , WWW.genbrug.dk.
De hadde mye rart, men det blir jo dyrt kansje å få det tilsendt. Lykke til i letingen. Ha en fin dag. Kristin